U bent hier

Huurvoorwaarden

 
1. Aankomst en vertrek
 
Er is geen vaste wisseldag! Het door jou gehuurde appartement is beschikbaar vanaf 16u op de dag dat de huurperiode ingaat en dient op de laatste dag van de huurperiode voor 10u te worden verlaten. We verzoeken je dan ook je aankomst te plannen tussen 16u en 20u.

Als het laatste niet lukt, dien je Paul tijdig per E-mail/Tel. op de hoogte te stellen van de verwachte aankomsttijd. 


2. Reservering 

Het reserveren van een appartement moet in principe via het boekingsformulier op onze website gedaan worden. In overleg met ons kan je echter ook telefonisch maar liefst per E-mail reserveren. 

Zodra jouw boeking ons heeft bereikt, sturen wij jou een bevestiging via E-mail. In dezelfde E-mail ontvang je dan tevens je factuur.

3. De prijzen 

Het gebruik van lakens, slopen, hand- en vaatdoeken, afwasmiddel, koffiefilters, 2 vuilzakken én een 8-pack toiletpapier is inclusief. Ook het gebruik van water en electriciteit is inbegrepen, op voorwaarde dat er geen misbruik van wordt gemaakt natuurlijk. (daarmee bedoelen we onnodig airco- of waterverbruik door nalatigheid: dus bij het verlaten van je appartement steeds alle kranen toe, alle lichten uit én de airco af!)

4. Aantal personen

De huurprijs staat los van het aantal gebruikers. Vaak is er dus ruimte voor extra gasten. Je vindt alle accommodatie dienaangaande in de berging.

5. Betaling

Het totale huurbedrag of een eerste aanbetaling dien je binnen 5 werkdagen (na ontvangst van de huurbevestiging/factuur) op onze rekening te hebben overgemaakt. De borgstelling is éénmalig 150 € per boeking en word je terugbetaald na je verblijf, op voorwaarde dat je als goede huisvader het 'goed' hebt achtergelaten. We rekenen géén reserveringskosten!

Na ontvangst van jouw betaling sturen wij jou per E-mail de voucher en alle benodigde informatie toe. (zoals een gedetailleerde wegbeschrijving, afhaalpunt sleutels, je beschikbare appartement (Alfa, Gamma of Delta of Beta: deze 4 appartementen zijn vrijwel identiek qua inrichting én hebben allen een volledig private ingang én terras!) enz…)Onze betalings/contactmodaliteiten:

IBAN: BE64 7330 4806 5752

BIC/Swift: KREDBEBB


Paul Hanne
 
+32/475/74 01 95 (SMS/Whatsapp)

 
6. Betaling in termijnen/op korte termijn

We verzoeken je het totale huurbedrag in één keer over maken. Het is ook mogelijk in twee termijnen te betalen. Voor de eerste termijn betaal je 30% van de totale huursom (+ de borgstelling a rato van 150 €). Het resterende gedeelte van de huursom (70% van de totale huursom) dien je uiterlijk 8 weken vóór de start van de huurperiode te voldoen. Bij boekingen binnen 8 weken voor aanvang van de huurperiode dien je het totaalbedrag in één keer te voldoen. Bij boekingen op korte termijn (binnen drie weken voor de aanvang van de huurperiode) dient de betaling meteen na ontvangst van de bevestiging/factuur per telefonische of elektronische overboeking geregeld te worden. Je dient in dit geval Paul een bewijs van overmaking via E-mail toe te sturen.

7. Annulering door de huurder

Annuleringen dienen telefonisch of schriftelijk (via E-mail) aan Paul te worden bevestigd. De annuleringskosten bedragen (tot 24 weken voor aanvang van de huurperiode) 30 % van de huursom. 
Van 12 tot 8 weken voor aanvang van de huurperiode 70% van de huursom. Bij latere annulering is de gehele huursom verschuldigd. Voor deze kosten kun je je verzekeren d.m.v. een annuleringsverzekering. We adviseren je dan ook dringend naast een reisverzekering een annuleringsverzekering af te sluiten. 

 
8. Sleutels

De huissleutels kunnen worden afgehaald in Agia Galini. Nadere bijzonderheden vind je in je voucher. Vergeet ook niet van steeds deze sleutels bij je te houden! De inkomdeuren van je appartement zijn automatisch gesloten als je ze dichttrekt…

9. Zwembad/pad naar de rivier/tuin

Tenzij anders vermeld, kunnen het zwembad, het pad naar de rivier én de tuin van begin april t.e.m einde oktober gebezigd worden. 

10. Schoonmaak

De volledige eindschoonmaak bedraagt éénmalig 50 € 
 
11. Water/elektriciteit/internet

In periodes van grote droogte komt het (sporadisch) in de zomer voor dat de toevoer van water voor kortere of langere tijd (per dag) kan worden afgesloten. Meestal is het echter een wat lagere waterdruk. Overdag kan het water soms ook wel eens wat warmer zijn dan verwacht. Ook de toevoer van elektriciteit kan bij calamiteiten wel eens enkele uren stagneren. Idem met het WIFI-internet. Paul is hiervoor niet aansprakelijk te stellen.

12. Klachten 

Mochten er ondanks onze zorgvuldige selectie en regelmatige controle klachten zijn, dient de huurder zich stante pede te wenden tot Paul via E-mail/tel. Het voortijdig verlaten van het appartement, zonder voorafgaand overleg en wederzijdse overeenstemming ontslaat Paul van iedere verplichting tot schadeloosstelling. Klachten die niet bevredigend zijn opgelost moeten binnen één week na afloop van de huurperiode schriftelijk (per E-mail) bij ons worden ingediend. 

13. Aansprakelijkheid

Gedurende het verblijf is de huurder aansprakelijk voor de woning, de inrichting en alle zaken die tot het gehuurde object behoren. Eventuele door de huurder of medehuurders aangerichte schade moet meteen aan Paul gemeld worden.
Vóór jouw vertrek mag de eigenaar of de contactpersoon de accommodatie controleren. Paul kan geen aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid aanvaarden voor schade of ongemakken in welke vorm dan ook en door welke oorzaak dan ook ontstaan (zoals uitglijden op natte trappen/tegels bv), voor de huurders of anderen die zich in of bij het gehuurde huis bevinden. 

De website is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Voor ongemakken voortkomend uit tussentijdse verandering van situaties buiten schuld en/of medeweten van Paul zijn wij echter niet aansprakelijk. 

Disclaimer

Paul aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade ontstaan door de inhoud van de - al dan niet door derden - aangeboden informatie op deze website. Alle genoemde prijzen onder voorbehoud. 

Doordat je het aankruisvakje hebt aangevinkt bij de boeking, word je geacht deze voorwaarden te hebben gelezen en goedgekeurd. Wij wensen jou én je vrienden/familie een prettig verblijf toe! Geniet van de zon, het licht, de warmte, de onbedorven lucht, de bergen, de gastvrijheid van de Kretenzers, de oudheidkunde…en bovenal natuurlijk…Mesa Riza in het prachtige Kreta!